Tirilyeden Olgun Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı..

Tirilyeden Olgun Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı..

Sizler için hazırladığımız lezzetlerimizden biri olan Tirilyeden Olgun Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı sıcak yemeklerinize tat, aroma ve sağlık katmaya hazır.

Zeytin ağacının hasat zamanı, meyvenin hangi amaç için kullanılacağına göre belirlenir. Tirilye’de yetişen ağaçlarımızın özenle toplanan zeytinlerinden elde edilen, kokusu ve tadında kusur olmayan, serbest asitlik(oleik asit) derecesi, 100 gramda % 1’in altında olan naturel zeytinyağıdır.

Olgun zeytinlerin sıkılmasıyla elde edilen yağın erken hasata göre renkleri yeşilden mora dönüktür. Bu renkte bulunan zeytinlerin şubat ortasından başlayıp ocak ayına kadar sürmesine olgun hasat zeytinyağı denilir.

Aroması ve meyvemsiliği az olduğu için daha hafif ve yumuşak bir tadı vardır. Olgunlaşan meyveden çıkarılan yağ miktar olarak fazla, sarı renkli ve erken hasada kıyasla daha yüksek asitlidir.

Belirli dengelerin sağlanarak işlemlerin titizlikle gerçekleştirilmesi sonucunda üretilen olgun hasat zeytinyağını hassasiyetle paketliyoruz. Üretimin ardından ısı, ışık, oksijen ve nem zeytinyağına ciddi zararlar verebilir. Bu noktaların her adımını titizlikle ve özenli olarak üretimlerini gerçekleştiriyoruz.

Yemeklerde, hamur işlerinizde ve kızartmalarda Kumi - Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı’nı kullanabilirsiniz.

İster sıcak yemeklerde, ister soğuk mezelerde ve salatalarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Tirilyeden Olgun hasat natürel sızma zeytinyağı çeşitlerimiz  https://www.tirilyeden.com/  web sitemizde satışta. 🌿

Etiketler: #Tirilyeden #Oliveoil #Zeytinyağı #ZeytinSütü #Polifenol #polyphenols #annebebek #bebek
Kasım 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR