Köklerinden Gelen Sağlıklı ve Doğal Yaşamın Markası ‘Tirilyeden’

Köklerinden Gelen Sağlıklı ve Doğal Yaşamın Markası ‘Tirilyeden’

Tirilyeden, kökleri 1897'ye kadar uzanan zeytin ağaçlarından beslenen, sürdürülebilir tarımı ve sağlıklı yaşamı ön planda tutan bir markadır. 4 nesildir bu topraklarda tarımla uğraşan aile geleneğinin bir parçası olarak, doğal kaynaklarla, özenle yetiştirilen ürünlerimizle geleceğe yönelik bir bakış açısıyla hareket ediyoruz.

Tirilye'nin Saklı Hazinelerini Sunuyoruz

Bizler, Tirilye'nin doğal olarak korunmuş, saklı kalan zenginliklerini sağlıklı beslenme ve kaliteli yaşam mottosuyla sizlere sunuyoruz. Küçük yaşlardan itibaren bu topraklarda büyüdük. Dar sokaklarında koşup oynadığımız Tirilye’de, zeytin ağaçları arasında büyüdük. Denizin kenarında balık tuttuğumuz günleri hatırlıyoruz. Zeytin ağaçlarının gölgesinde büyüdük, mahallemizdeki zeytinyağı atölyelerinde sızma zeytinyağı ile ekmek yemek bir alışkanlığımızdı.

Köklü Geleneğin Modern Yorumu

İstanbul'a yüksek öğrenim için geldik ve farklı deneyimler edindik. Global şirketlerde yöneticilik yaparken, çevremizdeki insanların kaliteli beslenme arayışlarını gözlemledik. Bu ihtiyaca karşılık vermek, köklü geleneğimizi modern bir yorumla birleştirerek Tirilyeden.com'u kurmamıza ilham verdi.

Doğal ve Sağlıklı Ürünlerin Kolay Erişimi

Tirilyeden olarak, zeytin ağaçlarının beslediği sağlıklı ve doğal ürünlerimizi sizlere sunuyoruz. Amacımız, kaliteli yaşamı ve sağlıklı beslenmeyi herkesin erişebileceği bir noktaya getirmek. Global deneyimimizi, doğal yaşamımızın izleriyle harmanlayarak, en taze ve kaliteli ürünleri sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz.

Tirilyeden ile köklerimizin verdiği sağlık ve doğallığı, modern dünyanın gereksinimleriyle buluşturuyoruz. Sağlıklı ve doğal yaşamın mümkün olduğu herkesin hayatına dokunmayı amaçlıyoruz.

Siz de Tirilyeden ile Sağlıklı Bir Yaşama Adım Atın!

Etiketler: Zeytinyağı
Ocak 02, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR